وي در توضيح بيشتر علت نارضايتي خود از قسمت سوم مجموعه "زندگي به شرط خنده" گفت: "شايد دليلش اين بود كه قسمت سوم به لحاظ محتوايي خيلي متناسب با اوضاع من نبود. به نظرم روند قصه در قسمت انتهايي بايد تغيير مي كرد و به گونه ديگري پيش مي رفت. البته من در بازي خودم سعي كردم خيلي دقيق روحيات رزمندگان شوخ طبع را نشان دهم و فكر مي كنم موفق هم بودم."
هاشمي در ادامه درباره نقش خود در "زندگي به شرط خنده" توضيح داد: "به نظرم منافاتي ندارد كه يك شخصيت جدي را وارد يك فضاي كميك كنيم، حتي برخي مواقع لازم است در فضاي خنده و نشاط موقعيت تراژيك هم به وجود آيد. از سوي ديگر در جبهه بچه هايي حضور داشتند كه خيلي بيشتر از مجموعه "زندگي به شرط خنده" شوخ طبع بودند و من هم سعي كردم نقش اين بچه ها را به خوبي بازي كنم."
وي خاطرنشان كرد: "بعد از ايفاي اين نقش بازتاب ها متفاوت بود. برخي خيلي خوشحال شدند كه اين نقش را بازي كردم و برخي ناراضي بودند، چرا كه از من توقع بازي در اين مجموعه را نداشتند، حتي از بنياد شهيد و امور ايثارگران با من تماس گرفتند و اشاره كردند كه تصويري واقعي از يك جانباز ارائه نكرده ام. من هم در جواب پرسيدم كه آيا بازي من را ديده اند و آنها گفتند ظاهرا برخي جانبازان ناراضي بوده اند. من گفتم بهتر است كه اين مجموعه را ببينند و بعد قضاوت كنند، چرا كه سيدجواد هاشمي در ايفاي نقش يك بسيجي هيچ اشتباهي مرتكب نشده است."
هاشمي ادامه داد: "البته بايد اشاره كنم كه من 15 سال پيش هم در صحنه نقش هاي طنز بازي كرده بودم. در واقع قابليت بازي در كارهاي طنز را در خودم مي بينم. از سوي ديگر دوست ندارم بازيگر تك بعدي باشم. جنس بازي من در اين مجموعه تغيير نكرده، فقط يك مقدار شخصيت تغيير كرده است."
وي درباره اينكه تا چه حد بداهه در اين مجموعه داشته، اشاره كرد: "من عيناً ديالوگ ها را گفتم، فقط در يكي دو جا پيش آمد كه بداهه داشته باشم كه آن هم خيلي كم بود. علاوه بر آن زمان هم خيلي كم بود كه بخواهم حرف هاي تازه اي خلق كنم و براي احترام به دوستان سعي كردم عيناً ديالوگ ها را بگويم."
هاشمي درباره تغييراتي كه با ورود شخصيت يك بسيجي در ساير شخصيت هاي مجموعه "زندگي به شرط خنده" به وجود آمده گفت: "من قبل از بازي اين مجموعه را نديده بودم كه شخصيت ها به چه ترتيبي بودند. البته اشتياق تمام بچه ها براي ديدن اين سه قسمت خيلي زياد بود، چرا كه دوست داشتند قالب جديدي را تجربه كنند. در واقع اين فرافكني توي ذوق بيننده نمي زند، چرا كه به نظرم شكستن قالب ها مشكلي ندارد. اين ذهنيت بد بينندگان از مجموعه هاي نود قسمتي است كه علاقمند به ديدن فضاهاي طنزآميز در اين مجموعه ها هستند و انتظار دارند تا آخر هم همين طوري پيش برود. در حالي كه در مجموعه هاي طنز هم مي توان موقعيت تراژيك به وجود آورد."
نظر شما